Torsdag

Det är inte mycket spännande som händer i livet just nu... Fikade med mamma här om dagen på vattentornet i Trelleborg. Vi tog vars en bakpotatis, jag valde räkröra och mamma tog laxröra. Riktigt goda!
 
På vägen till vattentornet såg vi dessa små söta...
 
Ändå ganska roligt att det går lösa påfåglar, kalkoner, tuppar och hönor i Trelleborg. Ursprungligen är de stationerade i stadsparken men de får lov att röra sig fritt i staden. Mamma som bor ganska nära parken brukar ha besök av påfåglarna i trädgården haha.
 
Jobbade extra igår, idag blev en vilodag då jag har ont i min dumma visdomstand som växer. Men imorgon är det dags för ännu ett arbetspass, toppen!
 
Nej nu ska jag fortsätta leta resor... Ska försöka få till en bra resa Måndag till Fredag eller något sånt.
 
P.s Har förresten varit och vaxat mig här i Malmö. Det stället jag nämne tidigare har semester typ hela sommaren. Känns ju lite som att det är vaxningssäsong, men vad vet jag. Jag gick i alla fall till Julis Kosmetik som jag rekomenderar starkt: http://www.juliskosmetik.se/ har aldrig sett den metoden de använder sig av tidigare men det går snabbt, huden blir peelad samtidigt och har du dessutom en låg smärttröskel så är det hit du ska gå. Bra priser också!
 
Ha en fortsatt bra dag!